Den 29/4

Då var räkningarna betalda och som vanligt blir det inte mycket kvar men vi klarar oss vilket är huvudsaken. Julian fyller år om ca 2v så de kommer gå lite slantar till kalaset samt att vi har en del presenter att köpa. Skönt att man börjat jobba så då blir det lite mer klirr i kassan!
 
Då Julian vaknat och vi fikat så ska vi gå ut i de trista vädret, molningt och ruggigt ute. Men vi måste gå och handla hem lite till lunchen.
 
Julian smakade jordgubbar förra veckan och det var en stor favorit :) Jag köpte hem mer jordgubbar från Ica Maxi igår så de blir lite jordgubbsmellis senare idag! :)
 
Imorgon är det Valborg och den tiden brasorna tänds så sover Julian, nästa år kanske han är vaken så man kan gå och kika på en brasa:)
 
 
 

 
 
 
 
 

Fullt upp

Det har vart fullt upp i helgen så då kvällen kommit har jag varit så trött så jag har inte hunnit/orkat med att uppdatera. Men nu kommer en bildbomb på vad vi har pysslat med senaste dagarna :) Igår och idag har jag jobbat. Det var skönt att släppa mammrollen ett par timmar!:) Då jag kom hem igår så var det Mattias tur att åka och jobba han kom hem vid ett tiden inatt.
 
I fredags så hann vi med två besök, vid kl09 så kom Jessica och hennes dotter Elvira. Vi känner varandra via föräldragruppen som man började i då man var gravid. Det var länge sedan vi sågs så det var riktigt roligt att dom kikade in en snabbis!;) Sedan hann Julian precis vila så kom Isabelle och William!:)
 
Idag då jag åkte och jobbade så åkte Julian hem till farfar och farmor Annakarin. Julian kom hem igen vid kl17 och sover nu gott efter en jätterolig dag:)
 
Jullebusen redo för en dag med sina kompisar
 
 
 
Jag och Isabelle på väg till klädutförsäljningen och nyfiken i en stut tittar ut :p

 
 
Grabbhänget! Julian står och skakar i sin bokhylla och asgarvar, William skakar gallret och asgarvar och så höll dom på om och om igen:D Det var så roligt att se dom leka med varandra!
 
En liten skön morgonpromenad igår innan jobbet


Nöjd kille som igår fick byta badstolen mot att sitta på en halkmatta :)

 
Idag innan jobbet blev det lite bus i lekparken
 
 
 
Hemma hos farfar var han ute och lekte
 
 
 
Imorgon så kommer Nikolina, Bulten och Walter!:) Nikolina ska få nya naglar igen och på torsdag ska jag göra Isabelles naglar! :)

Nu ska jag värma på på lite kött och potatisgratäng som Mattias hade med sig hem från jobbet tnatt.
 
 

Dagen som gått

Idag har vi haft helt underbart väder, på våran kalla balla där vi endast har sol på eftermiddag/kväll var det 15 plusgrader på förmiddagen. Idag var vi bara hemma och mös Julian gav mamma en massa arbete genom att försöka slå världsrekord i att dra fram grejer, och jag tror inte han kan vara så långt ifrån världsrekordet. Han drog ut en påse med sina urvuxna kläder, hittade sina urvuxna skor i sin byrå som han drog fram och la i sin gåvagn. Dessa golvytor var helt fria från leksaker imorse då vi klev upp :P
 
 
 
 
 
Då Mattias kom hem från jobbet blev de en tur in till stan för att byta Julians gummistövlar till större stl på polarn&pyret köpte även en märkpenna så jag kan märka hans kläder till dagis. Det var den enda butiken vi var in i efter det så mötte vi upp Nikolina, Bulten och Walter på Waynes och tog en fika:)
 
Julian fick även en ballong, som det hade på en ställning i entrèn på gallerian. När vi packade ihop oss och skulle gå så var Walter trött och lite kinkig så då fick han ballongen. Men på väg ut så tog vi en ny till Julian. Han var så glad i sin ballong och höll den stenhårt.
 
 
Fina Walet
 
 
Då vi kom hem så åt vi jordgubbar och en mycket trött kille var sedan redo för bad och kvällsfika, efter de somnade han gott i min famn!
Mattias gick och hämtade käk till oss, då de blev så sent efter stadsturen så blev det pizza och kebab, framför kvällens program på tv.
 
 
 
Nu är det sängen nästa som gäller. Imorgon så kommer Isabelle och William! Lördag och söndag ska jag jobba på babyproffsen. Ska jobba varannan helg Maj ut :) Mitt absoluta drömjobb! Ja ni som känner mig känner även till min stora passion till babyarticklar i alla dess slag!:P
 
Nattinatt!
 

Playdate

Igår hade vi besök av Isabelle och hennes son William, han är 1½ månad äldre än Julian. Vi hade en jättemysig heldag och imorgon så kommer dom och hänger med oss igen :)
 
 
 
Ett litet bebiståg
 
Fina William

Godmorgon tröttmössan

Ja, vissa mornar känns det så här... Tack gode gud för kaffet!
 
Bilden lånad från google-bildsök

Mina tattos

Det var en läsare som gärna ville att jag skulle göra ett inlägg med mina tatueringar. Så här kommer en liten bildbomb!
 
Ja denna är jag inte är ett dugg nöjd med, här har jag fått den tillfixad men med handen på hjärtat så tycker jag den blev helt förstörd :( Innan den skulle fixas var det bara en ank med blå skugga i, jag kanske inte skulle gett honom fria händer :/
 
Min högra överarm
 
Min högra vad
 
Min svank
 
Mitt bröst
 
Vid bikinilinjen
 
De som kommer nu är mina nyaste som jag är mest nöjd med
 
Vänster underarm
 
 
 
 
Vänster lår
 
Vänster fot
 
Innan den fick färg
 
Pappas flicka <3 Betyder extra mycket att ha denna nu då pappa inte finns bland oss längre.
 
 
 

Länkar

Jag har lärt mig att länka på bloggen eller jag ska inte säga jag för då ljuger jag, det var Nikolina som lärde mig! :)
Äntligen! Så jag avslutar väl detta pygmeinlägg med en länk!
 
Tack vännen! <3
 

Tröttmössan

Vi struntade i alla måsten hemma idag och gick ut istället, gick först till lekparken och gungade sedan gick vi vidare och hälsade på pappa på jobbet! Jag är seg blir ingen fart på mig idag.
Julian somnade precis och jag ska ladda  tvätt/diskmaskin och plocka ihop alla leksakerna så Julian har nåt att dra ut igen då han vaknar!
 
Vi kom in i tid för nu regnar det ute :)
 
 
Trött kille.
 

I garderoben

 
Body: Kapphal
Byxa: Åhlens
Snutten (mjukis) : Little giraff länk HÄR
 
 
 

Favorit i repris

Idag är det en seg dag känner jag, jag tror att vädret ställer till det. Det är mörkt och grått ute.
Julian låg till kl07 och då jag skulle ge han en ny blöja på morgonkvisten, så händer olyckan.. han kissar ner hela vår säng:/ Inte första och sista gången men blött blev det.
 
Julian vilar och trots det trista vädret ska vi ta oss ut då han vaknar och vi fikat såvida det inte blir spöregn. Då blir det mys inne har massor att göra hemma så sysslolös är jag inte.
 
 
Favorit i repris, Julian jagar såpbubblor. Perfekt tidsfördriv en liten stund iallafall :)
 
 
 
 
 

Kattmys!

 
Julian och Gibson
 
Julian och Kompis

Övertött kille

Igår kväll hade Julian uppesittarkväll tror jag, dessa bilder är tagna lååångt efter hans normala sovtid:P Övertrött men glad ändå! Han verkligen älskar att sitta och häcka i tvbänken :D
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I garderoben och Jullebusens rum

 
I garderoben har vi idag letat på detta. Kläderna är köpta på utförsäljningen utom dregglisen.
 
Mjukisdress 2-delad : Petter och Klara
Dregglis: Pippi
 
 
 
 
 
Idag har jag och Julian möbelerat om hans rum och flyttat in alla hans leksaker dit, sen ska Julian få börja hjälpa till att plocka ihop på rummet innan läggdags :) Men självklart så kommer han att leka i vardagsrummet ändå men då får han hämta på sitt rum vad han vill leka med. Han har ju haft leksaker på sitt rum innan också men några backar har vi även haft i vardagsrummet åt honom. Men nu är allt inne i hans rum. Ordning och reda för stunden iallafall :P
 
Julian vilar efter lunchen och snart är pappsen hemma också. Så nu ska jag gå och ladda lite kaffe till han kommer hem!

Sweet sunday!

Igår bjöd vi hem Nikolina, Bulten och deras lilla kille Walter på middag. Det blev grillat. Vi hade jättetrevligt och barnen lekte hur bra som helst. Walet var lide sur och blyg först men efter ett tag var det fart på dom! :) Nikolina tog mycket mer bilder på kidsen så gå in och kika hos henne på den här adressen http://ankpung.blogg.se/
 
 
 
 
 
Jullebusen lattjar lite :()
 
 
Walter provsmakar inredningen :()
 
En bild på hela familjen! Tusen tack för en jättemysig dag som måste göras om snarast!
 
God choklad hade dom köpt med sig till oss! :)
 
 
Julian var så trött efter en dag med massa lek så jag prövade att natta honom utan hans kvällsbad.
Han somnade kvickt i min famn men efter 40 minuter vaknade han igen, så han fick sitt bad sen höll han igång till 22:15.
 
Imorse vaknade han halvsju han fick ny blöja och en flaska i vår säng sen somnade vi om till klockan nio. Kände mig sjukt utvilad då vi klev upp, men nu börjar jag bli seg. Jag börjar inse att jag blir numera tröttare mitt på dagen av att sova längre än till 07. Snacka om att mammarollen gör konstiga saker med en :D För jag var absolut ingen morgonmänniska innan vi fick Julian.
 
 
 
 

Du & Jag ♥

Som jag skrev tidigare så har vi haft besök av Helen och hennes dotter Tuva. Det har varit en jätterolig dag precis som alltid med henne jag mår alltid så bra då jag fått en dos av Helen. Vi har känt varandra i fyra år, vår vänskap började som arbetskollegor och vi klickade direkt! Tuva har en storebror också han är snart 9 år. Sen hade vi även turen att trots alla odds bli gravida samtidigt, Tuva är 2 veckor äldre än Julian:)
 
Kidzen lekte mycket bättre idag och vi funderar på om inte ett giftemål vore på plats snart:P
 
Här står två pluttisar med sina snuttisar:P
 
 
 
        - Du och jag Tuva!                                                        - Ja Julian, du & jag!
 
                      T- Här var det avspärrat...                           J- Kom igen! Vi klättrar över!
 
      T- Men Huuuur???                                                J. Kolla på mig, jag visar dig:)
 
                  T. Aaaahaa... jag tror jag fattar :)

Playdate

Idag blir det playdate här hemma, Julian ska få leka med Loppan och mamsen ska leka med Helen! Ska bli skoj att se hur de små tänkt att leka idag, om dom ska fortsätta som vanligt att klösa ögonen ur varandra. Skulle ju vara roligt om de kunde leka utan att kivas :P
 
Vi ska även gå och kika på klädutförsäljningen :)

Givmild till tusen :)

Julian kan roa sig länge med att sitta och riva toapapper och varje liten bit han river lös ger han till mamma!:) Han är numera väldigt generös med sina saker och har kommit in i en period då han ska ge oss allt, nappen försöker han ofta trycka in i munnen på en :)
 

Massa frukter!

Farmor Annakarin kom hit idag, dom var här igår oxå men sa då innan de åkte att hon skulle komma förbi idag igen med ett paket som egentligen skulle kommit igår. 
Så idag när hon steg in genom dörren hade hon denna underbara fruktkorg i famnen! :)
 
Till er som inte läste igår så var det vår bröllopsdag och vi firade de fjärde året som även kallas fruktbröllop! Så otroligt guligt & snällt av dom :)
 
 

Ett litet Jullebus!

Blev full i skratt idag då jag drog ut en kökslåda!!:)
 
Numer ligger leksakerna i kökslådan och köksredskapen kan man hitta i leksaksbacken!
Älskade unge! :)
 

När Julian kom till världen

Jag har aldrig delat min förlossningsberättelse, jag fick planerat kjejsarsnitt så egentligen finns inte så mycket att dela med sig av då allt gick exemplariskt bra. Men här kommer den 11 månader efter:)
 
Den 15 Maj 2012 hade vi fått tid för vårt snitt, sista dagarna gick i snigelfart. Men tillslut var det dags vi packade och begav oss till BB där de tog emot oss och gav oss ett rum. Fick lite info om hur det skulle gå till sen kom de in med Mattias kläder som han skulle ha på sig och en rock till mig som jag skulle ta på mig efter jag duschat.
 
Strax innan kl13 som var vår snitt-tid så kommer en barnmorska in med dåliga nyheter, det hade kommit ett katstrofsnitt emellan där de snabbt behövde få ut ett tvillingpar. Så de skulle inte hinna med att snitta oss den dagen för det var redan en före mig som låg och väntade och hade tiden före mig.
Så snopet fick vi ledsna åka hem igen, då vi kom hem släppte alla spänningar och man satt bara helt stum i soffan och glodde.
 
Vi fick en ny tid redan dagen efter och var då först ut på morgontiden och de lovade oss att idag skulle vi inte bli snuvade på vår bebis.
Jag var så nervös och förväntansfull, ÄNTLIGEN skulle vi få träffa vår lilla kille som vi längtat efter i så många år!
 
Halv elva hade jag duschat och var redo att köras till op. Personalen var helt underbara och tog väl hand om oss. Medans jag låg på opbordet och de höll på att förbereda inför snittet så började vi prata om att det var många som gärna hade muski under sina förlossningar. Jag hade en skämtsam önskan innan att jag skulle lyssna på Lasse Stefanz under Julians födelse. Då säger kirurgen att de faktiskt har en skiva med Lasse stefanz som det kan slå på så får jag lyssna under snittet. Lasse Stefanz var mammas favoriter och har själv börjat gilla dom sedan mamma gick bort.
 
Det var dags att lägga ryggmärgsbedövningen som gick jättebra, jag hade ett underbart glatt op-gäng som tog hand om oss och dansade även lite till musiken. Det skulle nu börja skära upp buken på mig. Jag känner hur de rycker och drar men det gör inte alls ont och efter ca 10 minuter så får vi höra och träffa det vi längtat så länge på vår lilla Julian skriker så fort de plockar ut honom, jag får en snabbtitt och bryter ut i gråt jag gråter så jag hulkar av lycka, ÄNTLIGEN var vår lilla Julian här!! De tar honom till ett bord bakom där jag ligger och Mattias är hos honom med barnmorskan. Jag blir kvar med narkosläkaren som lugnar mig med att berätta vad dom gör med Julian. Han torkas av sen kommer Mattias med honom till mig och han läggs på mitt bröst! Jag kan inte förklara känslan då jag fick honom på mitt bröst, lugnet som infann sig. Nu är vår kamp över, nu är han här, han lever och mår bra! Vår älskade och så galet efterlängtade kille!!
 
Julian föddes den 16 Maj 11:27 47cm och 2720g
 
Vill ni läsa om resan vi gjorde för att bli gravida så finns den HÄR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Igår eftermiddag fick Julian pröva sina nya galonisar och skorna han fick i julklapp. Han fick gå ut och sitta en stund på gräsmattan! Han tyckte det var så spännande och roligt att känna på gräset, löven och kottarna. Vi hade tänkt att gå ut idag oxå, men vädret ser inte så lovande ut det ska blåsa och regna hela dagen.
 
Det var verkligen roligt att se honom sitta ute på marken första gången. Han kröp även iväg en sväng!
 
 
 
 
 
 

2 timmar & 15 minuter

Har min lilla sömntuta sovit nu, men som jag skrivit förut så kommer han att vakna nu bara för att jag sitter här och skryter!:P
 
Hahaha ja det slår aldrig fel :) Nu står det en liten kille i sängen och ropar! Äntligen får jag lite sällskap:)

Lilla Mattias

Då Julian somnade satte jag mig och kollade igenom lite kort, hittade ett kuvert som Mattias mamma lämnat med kort på honom då han var liten. Tänker lägga upp några bilder, särskilt en av bilderna ser jag likheter med Julian. Jag börjar med den bilden.
 
I denna bild ser jag flera drag av Julian
 
 
 
 
 
 
Äpplet brukar som sagt in falla långt ifrån trädet, Julian har drag från oss båda! :)
 
 
 
 
 

Fruktbröllop

Idag så är det vår bröllopsdag, vi firar vår frjärde bröllopsdag! Det är även mamma och pappas bröllopsdag. Så här i efterhand då ingen av dom längre finns kvar, så betyder denna dag lite extra mycket. Jag är så otroligt glad för att de båda hann få var med på min bröllopsdag pappa följde mig även den sista biten till altaret. Han var redan då i väldigt dåligt skick så han orkade inte gå med mig hela vägen.
 
 
 

Mammas pojke!:)

Lite busbilder från promenaden:) Det var så skönt ute så jag fick tillslut ta av mig jackan, nu är våren äntligen på väg! Skönt för Julian oxå att slippa bylsa på sig vinterkläder då vi ska ut.
 
Nu ska jag plocka ihop lite från Julians lek idag och sen ta emot en nybadad kille och sätta mig att mysa med:)
 
 
 
 
 

Utförsäljning

Det blev en långpromenad i det härliga vädret då Mattias kom hem från jobbet. Kikade även in vad de hade för kläder på utförsäljningen. Kollade bara barnakläderna. Det fanns mycket fint och det var halva priset på ordinare priset samma priser på kläderna som tex h&m och kapphal. Får se vad som finns kvar då barnbidraget kommer:) Storlek 74/80 har han kunnat ha rätt länge men 74 börjar vara litet, beror helt på från vilken butik man handlar.
 

 
 

Goda nyheter!

Igår ringde ägaren till babyproffsen och kollade om jag hade möjlighet att jobba varannan helg fram till sista Maj, jag tackade självklart ja!! Förhoppningsvis blir det lite mer jobb där i sommar oxå. De skulle vi kika mer på senare. Som jag sagt förut så är Babyproffsen rena drömarbetsplatsen för mig! Min stora passion här i livet är babyarticklar av alla de slag och den passionen har jag burit med mig sedan jag var liten! :)
 
Julian somnade i min famn då vi satt och mös. jag hade tänkt att vi skulle klätt oss och gått ut så han fick sova i vagnen men de hann jag inte så det får bli en skön prommis då Mattias kommer hem. Så istället ska jag städa av lite här hemma, denna lägenhet dammar så sjukt mycket. Man lär gå och damma varannan dag om man inte vill se det, undrar om det är så att tegelhus dammar mer? Vi bodde i ett tegelhus innan vi flyttade ner hit som oxå dammade igen väldigt fort!
Lägenheten vi hade innan denna blev inte heller dammig lika fort. Drygt är det iallafall!
 
Min bloggräknare har nollats, hmmm får kika på det senare :/
 
 
 
 
 

Eehh eehh :)

Det ordet hör jag väldigt ofta om dagarna, som jag berättade tidigare så är det Julians rop på hjälp! :)
 
Min syster sa igår till mig att äpplet faller inte långt från trädet, jag gjorde på samma vis i hans ålder. Men jag tror att mina hyss var strået vassare :P Jag sprang fram då jag var 9 månader och var mer upp i taket än på golvet är glad att Julian väntat lite med att vilja gå. Han hinner med allt tids nog ändå!
 

11 månader

Idag blir vår underbara trollunge 11 månader!! Vår busiga och glada kille som fyller våra dagar med lycka och oändlig kärlek. Jag blir så frustrerad var gång jag ska försöka sätta ord på mina känslor till Julian, det är helt omöjligt! 
 
 
Kan inte fatta att de snart är ett år sedan vi låg på bb och mös och bekantade oss med denna lilla bebis. Vår lilla lilla liten! Han kunde länge använda snutten som filt, den täckte honom från topp till tå om man la den på honom, han var så liten så jag kan knappt tro det själv då jag tittar på hans kläder han hade då han var nyfödd, han hade stl44 prematur. Idag är hans stl 80 och om några veckor tar han nog sina första steg, kanske kring hans ettårsdag det tror hans farfar:)
 

Plötsligt så händer det!

Det har spruckit igenom en tand på Julian nere den både syns lite och känns! :)
Som vi väntat och näst intill trott han skulle förbli tandlös :P Nu längtar jag tills det där lilla risgrynet växer till sig Haha så söt han kommer bli!
 
Jag har även en känsla att det kommer fler. Det ser ut som framtänderna uppe är på g oxå :)
 

Komplett ♥

Nu är familjen komplett igen, Mattias är hemma! Just nu leker grabbarna för fullt Julian är alldeles till sig av lycka! Jag ska börja med middagen som blir hemmagjord pizza:)
Thingeling så länge!

5

Var klockan då Julian gjorde natt igår och fem var klockan då han steg upp :) Han vaknade vid 21 oxå och var då vaken till kl22:30. Gjorde allt jag kunde för att hålla honom uppe längre. Men då jag insåg att de inte gick längre så fick han sitt bad och somnade sedan efter sin flaska.
 
Häromdagen då jag pratade med min vän Helen så pratade vi om välling, jag har haft fundering på att byta Julians välling till välling fr8mån. Så igår köpte jag vällingen som jag funderat på ett tag och han älskade den och verkligen ljudade hur god den var då han åt den, Jag köpte nestles fullkornsvälling med smak av päron.
Såg senare igår kväll då jag skulle knäppa en bild på paketet att den är fr15mån. Men Julian har inte fått magknip och även skött magen som vanligt idag så jag tror absolut han kan fortsätta äta den.
Den finns även att köpa i storpack.
 
 
Om ett par timmar så är ordningen återställd i hemmet, då kommer Mattias hem. Ska bli roligt att få se Julians reaktion då han få se sin älskade pappa igen! :)
 
 

I garderoben

I garderoben idag hittade vi på detta:)
 
Skjorta: H&m
Byxoer: Åhlens
Strumor : Polarn & Pyret
 
 
 
 
 
 

Gräsänkling

Idag är jag gräsänka tills imorgon, Mattias har åkt till Katrineholm för att laga mat till hungriga ungdomar som har cup där.
 
Julian vilar och jag har precis svalt ner ett glas med treo hoppas på samma effekt som igår. Det är mulet och trist ute ska visst bli snö oxå. Jag hade verkligen hoppats på sol idag. Men en promenad blir det ändå måste till affären oxå. Det får bli då J vaknar och vi har ätit frulle. Då är det bortgjort så kan vi bara mysa på hemma sen resten av dagen.
 
Ska bli intressant att se om jag kommer få J i säng ikväll, han brukar vänta uppe till Mattias kommer hem innan han kan få ro och somna om han inte är hemma. Jag ser framför hur jag gör en kannna kaffe kl22 ikväll med en vaken Julian som tänkt vara vaken hela natten hahaha! Nädå det kommer gå bra, kanske att han somnar lite senare än vanligt. Men det spelar ingen roll:)
 
Igårkväll testade jag att bygga upp min nagel utan tipp, använde en mall under min nagel och byggde sedan nageln efter den mallen. Jag tycker det var mycket smidigare än att hålla på med tippar. Det som är svårt är att få den vita linjen jämn då man lägger på den vita gelen.
Men så här blev resultatet.
 
Höger pekfinger
 
Vänster pekfinger
 
 
Jag tycker det är så roligt att hålla på med detta, och ibland då Julian lagt sig så är det rätt avkopplande att sätta sig med detta. Man kan ju göra hur mycket som helst med naglar, bara fantasin som stoppar :)
 
Nu ska jag göra mig lite mer kaffe. Uppdaterar senare med bilder och vad jag och Julian gjort under dagen!
 
Hoppas ni får en fin helg!
 

Treo..

Dagen börjar samma som igår. Har vaknat med huvudvärk ett par veckor nu, tröttsamt!
 
 

Trögstartad

Idag har jag vart sjukt trög stratad ont i ryggen som resulterat i huvudvärk. Tagit värktablett för ryggen men den bet inte på huvudvärken men det gjorde treo, tacka gud för treo! Så nu kan min dag börja. Har inte mycket på to do listan idag de vanliga plocket och dammsugning! Man blir ju som en ny människa då man har värk som plötsligt ger med sig.
 
Då Mattias kommer hem ska jag till Nikolina igen och fila lite mer på naglarna, ska tunna ner dom och jobba lite mer på formen :) Såg de då jag var klar igår men då var klockan för mycket för att fixa det. Deras kille Walter fyller även ett år idag. Han är så otroligt charmig och go den killen!
 
 
Det är roligt med såpbubblor
 
 
 
 
 
 

Nikolinas naglar

Så här blev Nikolinas naglar som jag gjorde på henne i eftermiddags. Dom blev mycket fina! Första gången jag gör så långa och jag har inte gjort på någon annan än mig själv sedan -09. Så det kan som sagt bara bli bättre :)
 
På hennes blogg hittar ni mer bilder.
http://ankpung.se/
 
Före
 
 
Efter
 
 
 

"Eehh eehh"

Då lilleman hamnat i en situation som han inte kan lösa utan hjälp så ropar han på hjälp på sitt egna lilla sätt "Eehh eehh" ropar han med ett visst tonläge så är man inte i närheten så lär man gå till honom snarast. Idag plockade jag med disken och Julian leker i vardagsrummet så hör jag honom ropa så jag går dit och hittar honom balanserandes på dvdbacken! ;)
 
 
 
Då jag kom vågade han röra sig lite:)
 
 
 

Go och glad

Nyvaket litet bus!

y
 

Före och efter

Piffade till mina naglar på den högra handen förra veckan, det var jättesvårt men jag är ändå nöjd med mitt resultat :)
 
Före
 
Efter
 
 
Min vänstra hand som jag gjorde för ca2 veckor sedan
 
 

Vad hände?

 
 
 
 
Det blev åter ett avbrott i bloggen. Jag har haft lite bloggtorka blandat med en krasslig Julian. Förra veckan så började Julian kräkas igen och det kom lika mycket som vid magsjukan skillnaden var att hans allmäntilstånd var mycket piggare. När han inte kräktes så hade han diarre som endera stod upp till nacken eller rann efter benen. I tre dagar höll det i sig så jag har haft en del annat att stå i. Tvättmaskinen och skurmoppen har gått varma. Jag vet fortfarande inte om det var magsjuka han drabbades av. Jag började ana tänder med tanke på doften av det som landade i blöjan hade. Det var och är fortfarande bland det värsta jag känt. Det vädras friskt här hemma efter blöjbytena tur vi går mot varmare tider :) Men än lyser de där tänderna med sin frånvaro och jag vill helst inte prata om dom, de kommer när de kommer :P
 
I måndags så började Mattias jobba igen, började egentligen förra veckan men då var det påsklov så han fick en fin start :)

Igårkväll skulle jag egentligen gjort naglar på Nikolina men Julian verkar ha programerats om:) Han somnar annars mellan 18-19 till 06-07 och vilar två gånger på dagen. Igår vaknade han som han brukar men drog sedan av tre vilor den senaste blev kl16 och höll sedan igång till kl20:30. Han vaknade 06 idag och somnade sedan igen 07:30 och sover fortfarande, men nu kommer han som sagt vakna snart bara för att jag skrev så:P I eftermiddag ska jag göra naglarna på henne istället. Men nu hör jag någon ligga och babbla i sitt rum:) Så jag får uppdatera mer senare igen.